Fotvård

av | apr 11, 2019

Fotvård i närheten av Alvesta, Ljungby och Växjö

Hos mig på Eco Klinik Wislanda kan du få all den vård dina fötter behöver, oavsett vilken typ av hjälp du är i behov av står jag gärna till tjänst. Min grundliggande tanke är att alltid hjälpa dig som kund utifrån dina behov och önskemål. Det resulterar i att du kan påverka resultatet mer och därmed bli mer nöjd. Om du bor i närheten av Vislanda i städer som Ljungby, Alvesta eller Växjö är du välkommen att komma till mig när dina fötter är i behov av fotvård. Självklart är du välkommen även om du bor i övriga Sverige också.

Eftersom jag har många år av erfarenhet inom bland annat fotvård kan jag ge dig all den hjälpen du och dina fötter behöver. Utifall det uppstår några frågor kring behandlingarna är det bara att höra av sig till mig. Då tar jag mig all den tiden som behövs för att svara så bra som möjligt på alla dina frågor.

Pedikyr | Pris: 525:-
Ett mjukgörande bad, nagelvård, borttagning utav liktornar, förhårdnader, hälsprickor och nageltrång. Behandlingen avslutas med en härlig insmörjning av fötterna.
Behandlingstid ca 60 min
Köp till fot och underbens massage 20 minuter för 125:-

Fotkur | Pris: 525:-
45 minuter ren fotlyx
Den här behandlingen påbörjas med ett avslappnande fotbad följs utav saltskrubb, därefter får du en personligt anpassad inpackning och en mjukgörande massage.
Behandlingen avslutas med lackning av naglar om så önskas.

Öppettider
Vardagar enligt bokning.

Boka på
:
Tel: 076-3916994
Boka direkt: ecoklinikwislanda.bokadirekt.se

Varmt välkommen till mig på Storgatan 10 i Vislanda, i närheten av Alvesta, Ljungby och Växjö.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Eco Klinik Wislanda

Storgatan 10 34250 Vislanda

076-3916994

gizmo_tess@hotmail.com